Defro Biopell 3 pellet égőfejjel biztonságosan lesz meleg a házban

A Defro fontosnak tartja a biztonságot. A Biopell 3 pellet égőfejnél is különösen ügyeltek a felhasználók biztonságára és kényelmére.

Az égőfej visszaégés ellen, több érzékelővel fel van szerelve (és egy belső adagoló csigával is), úgy mint: pellet-elakadásérzékelő, termikus hőérzékelő, láng-érzékelő.

A mozgórostélyos kialakítás megkönnyítette az életünket

Az új, mozgórostélyos technológia egész egyszerűen azt jelenti, hogy a pellet mozgatva van égés közben, így a rosszabb minőségű pellet sem akadályozza meg a kazánt a tiszta égésben. Ha ez a technológia nem lenne, akkor gyakran nyitogatni kéne a kazán ajtaját, hogy lekapargassuk a lerakódott salakanyagot, továbbá a levegő nyílások eltömődnének és beégnének. Így minden egyes indulásnál tiszta égőfejen gyújtja meg a pelletet és égeti a legmagasabb hatásfokon.

Az egyenletes égésről a Defro saját fejlesztésű turbinás ventilátorai gondoskodnak. A turbina egy levegő mennyiség mérő szerepét tölti be. Ha nagyobb a kéményhuzat, akkor kevesebb, ha pedig kisebb a kéményhuzat, akkor pedig több levegőt adagol az égéshez.

Biopell 3 égőfejet 2 db erős pánt tartja, így könnyen szerelhető és karbantartható, vagy cserélhető. A Defro pellet égőfejet külön is meg lehet vásárolni és más kazánnal is kompatibilis. A csomag tartalma egy komplett Biopell 3 égőfej, érintőképernyős vezérlés (típus: Adaptive Control2 Slim), csigás adagoló motor és opcionálisan még pellet tartályt is lehet vásárolni.

A Pellet kazánjainkat ezen a linken éri el: https://www.defrokazan.hu/pellet-kazan

Műszaki beállítottságú olvasóinknak pedig ezt a videót ajánljuk: https://www.youtube.com/watch?v=AQbdzm8t2VI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük